GRATIS KEUZE ADVIES VOOR UW BEDRIJFSUITJE?


Alle quizzen en spellen
Hieronder vindt u een overzicht van al onze nostalgische quizzen en spelprogramma’s. Stuk voor stuk gezellige activiteiten voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Al onze programma’s zijn maatwerk en bovendien uit te breiden met allerlei fantastische extra’s. Heeft u specifieke wensen of een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vanaf
€24,50

Madonna, Kiss, Spice Girls & De Backstreet Boys. Dit is een greep uit de grote schare populaire artiesten die voorbij komen in onze 80s/90s Popquiz.

Vanaf €24,50
p.p.

Back to the 80s én 90s tijdens deze spelquiz vol herinneringen aan vroeger. Ideaal als bedrijfsuitje, jubileum of teambuilding event.

Vanaf €24,50
p.p.

Terug naar de jaren 90 met ons 90s Nostalgia Spel . Wat weet u nog over Bill Clinton en de Spice Girls? En wie heeft het meest geluk met het Rad van Fortuin?

Vanaf €24,50
p.p.

In teamverband even terug in de tijd! Samen lachen, strijden en herinneringen ophalen aan de tijd van o.a. Friends, Flippo's, Nirvana, Baywatch en nog veel meer

Vanaf €24,50
p.p.

Back to the 90s Christmas style! Home Alone, Mariah Carey, een kersteditie van het Rad van Fortuin deze quiz heeft het allemaal.

Vanaf €24,50
p.p.

Kan het nog beter? 'De jaren 90' en 'Wie is de Mol' verenigd in 1 ultiem quizspel! Welk team heeft de meeste 90s kennis én ontmaskert de mol?

Vanaf €24,50
p.p.

Hilarische 90s quiz waarmee we de aanstaande bruid of bruidegom een duik in het verleden laten nemen alvorens zij klaar zijn voor de toekomst.

Vanaf €22,50
p.p.

Gewaagde versie van onze 90s quiz met Disneyfiguren uit uw jeugd zoals u ze nog nooit zag. Alleen geschikt voor 18+ en groepen die tegen een stootje kunnen.

Vanaf €24,50
p.p.

Interactieve nostalgische spelquiz waarin de jaren 70, 80, 90 en 2000 weer tot leven komen. Ideaal voor grote groepen van alle leeftijden.

Vanaf €22,50
p.p.

Wie is de grootste muziekkenner aller tijden? Van de 60s tot de 00s, alles komt aan bod tijdens deze enerverende muzikale quiz.

Meer informatie