GRATIS KEUZE ADVIES VOOR UW BEDRIJFSUITJE?


Alle Feesten en Activiteiten in Brussel
Hieronder vindt u een overzicht van al onze nostalgische feesten en activiteiten in Brussel. Stuk voor stuk gezellige arrangementen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje of personeelsfeest. Al onze programma’s zijn maatwerk en bovendien uit te breiden met allerlei fantastische extra’s. Heeft u specifieke wensen of een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
Gegarandeerd dat een quiz, dinerspel of themafeest van Nostalgia Events een teamuitje of personeelsuitje wordt dat u nooit meer vergeet!

Vanaf €49,50
p.p.

Wat is nou een leukere manier om het jaar af te sluiten dan met een spetterende 90s Christmas Party? Nostalgie en kerst, dé ultieme combinatie!

Vanaf €42,50
p.p.

Wie heeft de beste muziekkennis van de jaren negentig? Daag elkaar uit met onze 90s Nostalgia Popquiz en geniet van een heerlijke lunch.

Vanaf €24,50
p.p.

Interactieve nostalgische spelquiz waarin de jaren 70, 80, 90 en 2000 weer tot leven komen. Ideaal voor grote groepen van alle leeftijden.

Vanaf €54,50
p.p.

Interactieve dinerquiz waarin de jaren 60, 70, 80, 90 en 2000 weer tot leven komen. Ideaal voor grote groepen van alle leeftijden.

Vanaf €49,50
p.p.

Dance the night away met dit swingende feest der herkenning. Oude tijden herleven met hits uit de 70s t/m de 00s. Even heerlijk terug naar toen!

Meer informatie