GRATIS KEUZE ADVIES VOOR UW BEDRIJFSUITJE?


Nostalgische Themafeesten
Hieronder vindt u een overzicht van al onze nostalgische themafeesten in uw favoriete plaats. Nostalgia Events staat voor kwaliteit en zal alles altijd tot in de puntjes verzorgen. De muziek, de locatie en de aankleding, alles moet kloppen. Een themafeest is maatwerk. Aan de hand van uw wensen en budget stellen we het ideale personeelsfeest voor u samen. Wij kunnen alles compleet van a tot z voor u verzorgen zodat u tijd en handen vrijhoudt voor andere zaken. Voordeel hiervan is dat u slechts zaken hoeft te doen met 1 partij. Voelt u zich prettiger om (deels) zelf de touwtjes in handen te houden? Geen punt, wij kunnen ook delen van uw feest verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vanaf €49,50
p.p.

Wat is nou een leukere manier om het jaar af te sluiten dan met een spetterende 90s Christmas Party? Nostalgie en kerst, dé ultieme combinatie!

Vanaf €49,50
p.p.

Back to the 90s met dit spetterende feest der herkenning. Samen genieten en terug naar de tijd van MC Hammer, 2 Unlimited en Mambo Nr.5!

Vanaf €49,50
p.p.

Dance the night away met dit swingende feest der herkenning. Oude tijden herleven met hits uit de 70s t/m de 00s. Even heerlijk terug naar toen!

Vanaf €49,50
p.p.

Personeelsfeest geheel in het teken van de 00s. Wij nemen u mee terug naar de tijd van Ali G, Amy Winehouse, Gigi D'Agostino en nog veel meer

Meer informatie