GRATIS KEUZE ADVIES VOOR UW BEDRIJFSUITJE?


  Hoor wat onze klanten zeggen

  Lees de ervaringen van onze geweldige klanten! Ontdek hoe onze evenementen en arrangementen herinneringen hebben gemaakt die nog lang zullen voortleven. Van bruisende feesten tot nostalgische spellen, hier delen onze klanten hun verhalen over de magische momenten die ze hebben beleefd.

  90s/00s Quiz

  Het Nostalgia team heeft alles tot in de puntjes verzorgd voor een geweldige teambuilding! Communicatie verliep altijd zeer vlot en snel. Het team was enorm enthousiast wat zeer aanstekelijk werkte naar onze gehele organisatie. Achteraf ook heel wat complimenten gekregen van al onze collega’s. Enorm bedankt voor deze mooie ervaring!

  Charlotte
  90s/00s Quiz

  90s CityGame

  Ons team heeft genoten van het spel! Alles zat goed in elkaar, andere teams uitdagen gaf een extra factor aan de city game. Echt top en voor herhaling vatbaar. Een aanrader!

  Ingeborg
  90s CityGame

  90s Nostalgia Dinerspel

  Alles was tip top in orde. We vonden het een heel leuk spel, er was veel interactie. De zaal was leuk versierd, je werd onmiddellijk terug gekatapulteerd naar de tijd van toen. Kortom pure nostalgie! Jakob was een zeer enthousiaste entertainer, daardoor was er ook veel sfeer. Een echte aanrader!

  Melanie Vanderlinden
  90s Nostalgia Dinerspel

  Nostalgia Kerst Quiz

  In 1 woord geweldig, superleuk spel, superleuke gastheren , heerlijk gegeten en een top locatie, we hebben genoten en Nostalgia is zeer zeker aan te bevelen, super bedankt voor de top avond🥳🥳

  Non stop fashion
  Nostalgia Kerst Quiz

  Top 2000 Quiz

  Hele leuke avond gehad waarbij fanatiek werd meegedaan met de quiz en veel werd gelachen. Tussen de verschillende rondes zat veel afwisseling zowel qua vorm als qua muziek. De Top2000 quiz is echt een aanrader voor een gemengd gezelschap, zeker aan het eind van het jaar.

  Rabobank
  Top 2000 Quiz

  90s/00s Quiz

  Op 21 oktober een geweldige middag gehad dankzij Stefan en Jane. Een hele leuke quiz hadden ze in elkaar gezet, en ook zeker qua versiering e.d en door hun enthousiasme zoals ze het presenteerden. Namens de hele familie dank jullie wel. Groetjes van ons allemaal 🥳👍

  Marco Jolie
  90s/00s Quiz

  90s Nostalgia Quiz

  Wij hebben als dialyse afdeling een heerlijke avond gehad, met lekker eten wat er voldoende was. De hele avond was goed in elkaar gezet, met leuke en verrassende vragen. Wij hebben genoten, gedanst, en heel veel gelachen.

  Tanja Scherpenzeel
  90s Nostalgia Quiz

  Hollands Glorie Spelshow

  Als onderdeel van een tweedaagse studiebijeenkomst met onze schoolleiders hebben we een enorm leuke avond gehad. De spelleider bracht vanaf het eerste moment de sfeer er goed in. We hebben in groepen een heftige strijd gevoerd om de bokaal. Een hilarische avond die we met karaoke en de polonaise hebben afgerond.

  Heidi Rubingh
  Hollands Glorie Dinerspel

  80s/90s Quiz

  Het was een ontzettend leuke avond. Veel verassende rondes en erg leuk aangekleed. Iedereen die we spraken was enthousiast. Kortom, gewoon top!

  Personeelsvereniging
  80s/90s Quiz