GRATIS KEUZE ADVIES VOOR UW BEDRIJFSUITJE?


  Hoor wat onze klanten zeggen

  Lees de ervaringen van onze geweldige klanten! Ontdek hoe onze evenementen en arrangementen herinneringen hebben gemaakt die nog lang zullen voortleven. Van bruisende feesten tot nostalgische spellen, hier delen onze klanten hun verhalen over de magische momenten die ze hebben beleefd.

  90s CityGame

  We hebben 22 april 2023 een geweldig vrijgezellenfeest (back to de 90s citygame) gehad in Leiden. Door de opdrachten hebben we veel lol gehad met elkaar en ook achteraf is er nog flink om gelachen. Het spel zat goed in elkaar en de spelleiding was enthousiast. Een aanrader dus!

  Mariska
  90s CityGame

  90s Nostalgia Dinerspel

  We werden op voorhand in 3 teams gesplitst met zelfgekozen namen. Verkleed komen leverde extra punten op. Op de locatie vonden we verschillende items uit de jaren 90. De quizmaster was volledig in thema en had een Tetris-kostuum met een Flippo-gevuld heuptasje. We speelden in teams zoals Beverly Hills 90210, 2 Unlimited en de Teenage […]

  Heike Vanderbeken
  90s Nostalgia Dinerspel

  90s Christmas Party

  Echt een aanrader! Super leuk avondvullend programma. Entertainer Stefan verstaat z’n vak en we hebben er ontzettend van genoten!

  Chantal
  90s Christmas Party

  90s Nostalgia Quiz

  Wat een fijne teambuilding hebben we gehad. De Nostalgia 90’s quiz was echt superleuk ! De aankleding van de zaal en de tafels, de verschillende vragenrondes, de presentatoren… Alles was gewoon af ! Zeker een aanrader !

  Wendy
  90s Nostalgia Quiz

  90s Quiz Vlaamse versie

  Onze school heeft de teambuilding door Nostalgia Events laten organiseren. We deden de 90’s Quiz – Vlaamse versie. Het was GE-WEL-DIG! De spelleiders waren ongelooflijk sympathiek, enthousiast, vriendelijk, … De quiz zat erg goed in elkaar: veel afwisseling in opdrachten waarbij elk team betrokken werd. Het was grappig, boordevol “aaaah jaaaaa”-momentjes, sfeervol, swingend, kortom…een echte […]

  ZAVO basisschool
  90s Quiz Vlaamse versie